IOGT-NTO i samarbete med ÖLN

Den 18 juni 2024 hängde vi med IOGT-NTO och deltog i deras kampanj gällande ” Våga prata om alkohol” och gästade Regionfullmäktige i Östergötland där vi delade ut kunskapsmappar till Regionfullmäktigeledamöter i Östergötland när de möttes och höll budgetmöte i Linköping. Härlig dag med många samtal.

Sköna Maj

Den 12 maj 2024 höll Östergötlands Läns konsulent Anna Fjelltjärn en föreläsning i Söderköping om hur den kan vara att växa upp i en familj med beroendeproblematik, även en film som ÖLN har producerat i ämnet visades för publiken , många frågor ställdes och det blev djupa samtal om vikten av att få stöd, vikten av att våga lyfta svåra ämnen med mera. En fin dag i Söderköping.

April, april…

Den 17 april hölls Östergötlands Läns Nykterhetsförbunds årsmöte. Lokalen var fylld till bredden och publiken fick lyssna till ett intressant föredrag som hölls av föreningen Aldrig mer ensams representant , om ämnet spelberoende. Föreningen Aldrig mera ensam erhöll också ÖLN:S livstilspris 2024. Efter prisutdelningen och fikastund hölls sedvanliga årsmötesförhandlingar.

Vi har flyttat till nya lokaler

Lördagen den 2 mars gick flyttlasset för Östergötlands Läns Nykterhetsförbunds del.
Vi flyttade från Hökaregatan 1c i Linköping och in till Trädgårdstorget 6 i Linköping.Vi håller till på våning två tillsammans med vårt studieförbund och samverkans partner NBV. Fick fint välkomnande med blommor och choklad av våra nya grannar NBV.