Besök i valstugorna

Mia från Miljöpartiet i Norrköping var en av flera som slog sig ner för en pratstund.

ÖLN var under september månad ute i valstugorna i Norrköping och Linköping samt Stockholm.Vi satte ner hos flera partier och fick längre pratstunder om förebyggande arbete och fokus låg på sociala  frågor. Se frågor politiker

Välkomna hit

Hösten är på intåg och det är alltid spännande. Östergötlands Läns Nykterhetsförbund hade upptaktsmöte efter sommaren den 7 augusti  där vi  konstaterade att det är mycket på G inför hösten med föreläsningar mm . Igår 28 augusti hade vi besök på expeditionen i Gamla Linköping av representanter från Region Östergötland. Vi hade uppföljning och fick visa vad ÖLN gjort under året och planerar framöver. Ett engagerat möte. Ni vet väl att dörren alltid står öppen för besök här på ÖLN, för samtal , för en kopp kaffe samt att vi har ett bibliotek med fakta böcker om alkohol och droger mm. Hjärtligt välkomna, ring innan bara för vi har ett rörligt jobb och är bitvis ute på uppdrag. Vi finns på Hökaregatan 1c , gården bredvid Ragnar Dahlbergs café i Gamla Linköping.

 

 

 

ÖLN på besök i regionfullmäktige 20/6 2018

Det var en härlig dag som bjöd på många ingredienser det blev samtal om hälsa, narkotikapolitik och vi hade  provsmakning av alkoholfria alternativ och framförallt fick Östergötlands Läns Nykterhetsförbund en chans att visa upp det breda arbete vi gör för folkhälsan och  vad våra tjugotal medlemsorganisationer gör . Det kändes som om det uppskattades. Vi tackar Region Östergötland för att vi fick visa upp det vi gör. Vi vill också passa på att önska alla en riktigt trevlig sommar.