Äntligen livepublik igen

Under pandemin (som i skrivande stund också är högst närvarande) så har vi mest setts digitalt i både stora och små sammanhang . Det fanns ett tillfälle under hösten 2021 då vi faktiskt kunde möta en större livepublik igen. jag kan knappt beskriva hur gott det kändes i hjärtat för det hjärtliga, innerliga samtalet når ut mer och man får lov att möta blicken på ett annat sätt. Den 16 november så hade socialdemokraternas regionssamling i Linköping och då fick Per-Åke Andersson ordförande i ÖLN och jag konsulent Anna Fjelltjärn ett 30 minuters anförande samt frågestund om hur man kan föra en effektiv och ansvarfull alkoholpolitik , inga pekpinnar delades ut utan konkreta förslag på hur man kan ta sig an uppgiften. Vi berättade också kort om vår verksamhet. Vi fick ett jättebra gensvar och ett frågebatteri till följd.Vi vara glada i hågen när vi stegade ut i novemberkvällen och hoppfulla inför framtiden när vi gick därifrån. Vi har under hösten träffat sju av åtta partier i Regionen och fått samma möjlighet hos dom , vi är tacksamma då det i vårt uppdrag också ligger att påverka och föra dialog mot beslutsfattare. Sammanlagt har vi under året träffat ca 85-90 politiker.