Folkbildarforum 20/11 2019

Vi tycker att det är viktigt att fortbilda oss och som ett led i detta så deltog vi på folkbildarforum i Konsert och kongress i Linköping bland ca 300 andra deltagare vilket i sig blev en yta för att utöka vårt kontaktnät. Temat var:Tillit, trovärdighet och transparens
och alla föreläsningar, work-shops hade utgången i det. Bland annat fick vi lära oss om tillit som samhällsresurs , vilket är oerhört viktigt. Att den tom har en stor påverkan på BNP. Vi fick ha work-shop om det demokratiska samtalet lära oss att kritisk granska, vad är sant och inte? Vi fick lära oss mer om varför och på vilket sätt hot och näthat kan vara förödande för demokratin men fick också mycket kunskaper som gav oss tillit och framtidstro. kanondag helt enkelt.

Vid pennan Anna Fjelltjärn konsulent ÖLN