Narkotikautbildning del 3 18/5 2018

I den sista och tredje delen i SLAN:S narkotikautbildning så bjöds det på ett spännande program. Moderator för dagen var  Bengt Westerberg. Vi fick höra på ett föredrag av Per Johansson ( generalsekreterare i Riksförbundet Narkotikafritt Samhälle) om svensk narkotikapolitik i ett historisk perspektiv. Lennart Karlsson, (ordförande i svenska Narkotikapolisföreningen )pratade om narkotikapolitik i teori och praktik. Andra punkter på programmet var: Effektiv prevention, vilka är utmaningarna? där Sara Woldu ordförande i KRIS Stockholm delade med sig av deras erfarenheter.Vi gick igenom strategier för ett fortsatt narkotikapolitisk arbete och Bengt Westerberg ledde diskussionen och vi summerande alla tre utbildningsdagar. Konsulenten på ÖLN känner sig rustad för att prata om dessa frågor.

Per Johansson
Bengt Westerberg