Föreläsning och samtal om barn i riskbruksmiljöer & medberoende

 

Vi tillbringade kvällen i IOGT-NTO:s lokaler på Godtemplaregården i Motala. Kvällens föreläsning skulle handla om barn som växer i familjer med beroende eller psykisk ohälsa och om medberoende. Det kom att handla om så mycket mer, det blev ett fint samtal. Många politiker kom både från bildningsnämden och socialnämnden i Motala och det var representation från fem stycken partier. Det kändes i hela salen att det fanns ett intresse och ett genuint engagemang. Motala/Vadstena tidning var på plats för reportage. Det viktiga arbetet fortsätter att belysa och prata om ”de glömda barnen” . ÖLN tackar för ett fint samarbete med NBV, IOGT-NTO. På bilden ser ni Per-Åke Andersson och jag (Anna Fjelltjärn) vi kände oss så berörda efter kvällens avslut när gensvaret var så stort så tack alla som kom.