Nu hettar det till. Det vankades kärleksvecka i Motala

Östergötlands Läns Nykterhetsförbund tillsammans med IOGT-NTO och NBV i Motala bjöd in till en klimatrevy för att locka till skratt och även eftertanke. Det blev en härlig kväll. Torsdag den 23 september samlades en mindre publik i Godtemplaregården i Motala för att se Kalasteaterns revy om klimatet: ”Nu hettar det till”. Regi och medverkande var Annika Agebjörn och Bill Brolin. Vi fick möta många olika karaktärer på scenen som förde fram sin mening om hur det står till med klimatet, alltifrån klimatskeptikern Tomas Trosig till biologen Anna N Värld. Publiken var engagerad och viktiga frågeställningar togs upp efter föreställningens slut . Hur kan vi påverka? Vad är viktigt ? Vi var nog många som kände att ta hjälp av humorn i dessa tunga frågor var befriande och det kändes viktigt att få träffas och prata, med avstånd imellan men ändå hjärtligt och nära i känslan.